NMC partner SWDS opent showroom in Waddinxveen

---PERSBERICHT SWDS---

NMC partner SWDS opent showroom in Waddinxveen

SWDS opent eerste NMC-showroom in Nederland en stelt daarmee zijn deuren open voor professionals die werken met de producten van NMC. Het bedrijf dat zich sinds 1951 heeft gespecialiseerd in producten voor in en om het huis, vervult hiermee de behoefte van professionals die NMC-producten willen ervaren, maar ook direct willen toepassen in de praktijk. 

SWDS heeft zijn vestiging centraal gelegen in Nederland en is sinds de oprichting in 1951 voor veel professionals het adres om producten te ervaren, advies over in te winnen en te worden begeleid in de toepassing ervan. Doordat SWDS voorraadhoudend is voor vrijwel het gehele NMC-assortiment, kunnen architecten, aannemers en stylisten de producten direct meenemen of laten bezorgen door heel Nederland. “De kwaliteit van NMC-producten moet je beleven om de toepassing te kunnen visualiseren. De markt vraagt om een fysieke locatie waar dit kan”, aldus Albert Pijnacker, eigenaar en adviseur bij SWDS. 

Met de opening van de showroom, komt een lang gekoesterde wens uit om mensen te ontvangen in een omgeving die inspiratie ademt. Met het magazijn achter de showroom, kan naar hartenlust worden gecombineerd om tot de perfecte afwerking te komen. De showroom is tevens voor ontwerpers beschikbaar om klanten mee naartoe te nemen in gereserveerde tijdblokken. In de showroom zullen onder meer de laatste ontwikkelingen rondom NMC te zien zijn en kan eenvoudig documentatie en offertes ter plekke worden opgevraagd en meegenomen. De showroom is gevestigd in Waddinxveen aan de Kouwe Hoek 16. Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met een van de NMC-adviseurs via 0182 769 234 of per e-mail via info@swds.nl. 


logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl
//
// //