Orac CB511 plafondlijst 6,7 x 6,7 x 200 cm

Aanbieding
CB511 lijst 6,7 x 6,7 cm
Prijs: € 18,04 € 15,33 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 45
Voor 14:30 besteld, morgen in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. woensdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20100060
De Orac CB511 plafondlijst 6,7 x 6,7 x 200 cm is een prachtig afwerking voor aan het plafond. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, heeft een mooie ronding met aan de zijkanten een gedetailleerde bewerking. De combinatie van het ronde design met de sierlijke randen, maakt dit een ware blikvanger aan ieder plafond en in iedere ruimte. Het type CB511 is de grotere variant van het type CB510. Deze plafondlijst, gemaakt van Durofoam®, is behandeld met een hoogwaardige primer en daardoor gemakkelijk af te werken met iedere acrylverf of latex. Kies voor een neutrale kleur of juist een die eruit springt. Maak uw interieur uniek op de manier zoals u dat wilt.

Te combineren met schilderij ophangsysteem
Doordat deze plafondlijst te combineren is met de Deco Rail wit 200 cm, verrijkt u niet alleen uw interieur, maar kunt u tevens het schilderij ophangsysteem netjes wegwerken. Zo zorgt u voor een prachtig geheel. Een plafondlijst als deze is dan ook een schitterende combinatie met prachtige kunst of andere wanddecoraties aan de wand.

Basixx serie van Orac
De Basixx serie van Orac bestaat uit plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van Durofoam®, een gee¨xtrudeerde polystyreenmix van medium densiteit, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes; mits goed afgewerkt. Niet geschikt voor buitentoepassingen, maar bijvoorbeeld wel voor keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Werk het geheel af met een acrylverf, latex of muurverf op de kleur van uw keuze. Door de medium densiteit zijn deze plafondlijsten kwetsbaarder dan andere varianten. Gebruik deze daarom alleen op plaatsen, zoals het plafond, waar de kans op beschadigen het kleinste is.

Waarom een Orac Basixx Durofoam® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5414433008017
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Basixx
Merk Orac
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 67
Diepte 67
Locatie: 30640

Gerelateerde artikelen