Orac D506 deurpaneel 43 x 43 cm

D506 deurpaneel 43 x 43 cm
Prijs: € 81,18 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20106110
De Orac D506 deurpaneel 43 x 43 cm uit de Luxxus serie heeft een dikte van 1,7 cm en is een prachtig vierkant paneel. Dit deurpaneel, ook wel wandpaneel genoemd, wordt gebruikt voor de bekleding van deuren en muren. De mooie vierkante vorm en prachtige afwerking aan de buitenranden en met in het midden een vierkant dat eruit lijkt te komen. Los of in combinatie met andere deurpanelen, is de D506 perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs. Stootvast doordat deze is gemaakt van Duropolymer® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden. Liever een iets grotere variant? Kies dan de Orac D503 deurpaneel 55 x 55 cm.

Bepaal zelf de toepassing
Het leuke van de deurpanelen uit de D-serie, is dat u ze zowel voor op de deur als op de wand kunt gebruiken. Dit geeft deze panelen eindeloze toepassingen in zowel moderne als klassieke interieurs. Combineer ze met de andere deurpanelen en maak een creatie zoals deze alleen in uw interieur te zien is.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Duropolymer®, een geëxtrudeerde en impactbestendige mix van polystyreen dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Duropolymer® deurpaneel?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege Duropolymer®
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
EAN code: 5414433041359
Type Wandpanelen6true6, Decoratieve elementen7true7
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 17
Hoogte 430
Diepte 430
Locatie: 99999

Gerelateerde artikelen