Linerio eindprofiel Large MOCCA 3,2 x 2,1 x 265 cm

Linerio eindp. L MOCCA
Prijs: € 26,89 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Neem contact op voor de levertijd
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CB20303230
Linerio eindprofiel L, maten 3,2 x 2,1 x 265 cm, kleur mocca.

Linerio L-lijn. De diepe latten zorgen voor een uitgesproken interieur en bieden een onderscheidende focus die het beste werkt op grote wanden in ruime interieurs. De lichte versie zal helpen om meer licht en harmonie in het interieur te brengen, terwijl de donkere variant een intieme, meer ontspannen sfeer zal verlenen.

Linerio wandpanelen geven een luxe uitstraling aan wanden. De panelen bieden creatieve toepassingsvrijheid. Pas de panelen bijvoorbeeld toe aan de wand in de woonkamer, het plafond van de slaapkamer of als lambrisering.

Linerio is uniek door het materiaal. De panelen zijn gemaakt van polystyreen, dat is bedekt met een print gemaakt met hot-stamping. Polystyreen is licht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Daardoor kan het toegepast worden op meer veeleisendere plaatsen, zoals de badkamer of keuken.

De panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden. De montage van Linerio wandpanelen is snel een eenvoudig. Deze kan worden gemonteerd met lijm en kunnen eenvoudig op de gewenste maat worden gezaagd. Ze kunnen strak afgewerkt worden met de linerio afwerkprofielen. Linerio is beschikbaar in 3 formaten en 3 verschillende houttinten.

Voordelen linerio:
- Lichtgewicht
- Waterbestendig te gebruiken in vochtige ruimtes (behalve op plaatsen die worden bloodgesteld aan direct contact met water)
- Geluidsisolatie / verbeteren akoestiek
- Snelle installatie
- Makkelijk schoon te houden
EAN code:
Type Wandpanelen6true6
Serie Lineriofalse1010
Merk Milinfalse
Materiaal Anders
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Lengte 2650
Hoogte 32
Diepte 21
Locatie: MIL08313627

Gerelateerde artikelen

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl