Linerio startprofiel Small NATUREL 2,8 x 1,2 x 265 cm

Linerio startp. S NATUREL
Prijs: € 21,74 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Neem contact op voor de levertijd
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CB20302020
Linerio startprofiel S, maten 2,8 x 1,2 x 265 cm, kleur naturel.

Linerio S -lijn: De smalle latten zorgen voor een subtiel accent in het interieur. Dit paneel is ideaal voor kleinere ruimtes, omdat hierdoor het plafond hoger lijkt terwijl het geselecteerde gedeelte wordt benadrukt.

Linerio wandpanelen geven een luxe uitstraling aan wanden. De panelen bieden creatieve toepassingsvrijheid. Pas de panelen bijvoorbeeld toe aan de wand in de woonkamer, het plafond van de slaapkamer of als lambrisering.

Linerio is uniek door het materiaal. De panelen zijn gemaakt van polystyreen, dat is bedekt met een print gemaakt met hot-stamping. Polystyreen is licht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Daardoor kan het toegepast worden op meer veeleisendere plaatsen, zoals de badkamer of keuken.

De panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden. De montage van Linerio wandpanelen is snel een eenvoudig. Deze kan worden gemonteerd met lijm en kunnen eenvoudig op de gewenste maat worden gezaagd. Ze kunnen strak afgewerkt worden met de linerio afwerkprofielen. Linerio is beschikbaar in 3 formaten en 3 verschillende houttinten.

Voordelen linerio:
- Lichtgewicht
- Waterbestendig te gebruiken in vochtige ruimtes (behalve op plaatsen die worden bloodgesteld aan direct contact met water)
- Geluidsisolatie / verbeteren akoestiek
- Snelle installatie
- Makkelijk schoon te houden
EAN code:
Type Wandpanelen6true6
Serie Lineriofalse1010
Merk Milinfalse
Materiaal Anders
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Lengte 2650
Hoogte 28
Diepte 12
Locatie: MIL08123527

Gerelateerde artikelen