NMC R7 rozet rond ø43,5 cm

R7 rozet 43,5 cm
Prijs: € 46,71 € 37,37 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 5
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Neem contact op voor de levertijd
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100136
Let op: dit artikel wordt niet meer geproduceerd, op=op

De NMC R7 rozet rond ø43,5 cm heeft een dikte van 4,5 cm en is een sierlijke rozet met prachtige detaillering. De sierlijke kern en prachtige bewerking tot aan de buitenrand toe en toch de eenvoud aan de buitenrand zelf, maakt deze rozet uit de Arstyl serie fijn om naar te kijken. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze rozet gemakkelijk af te werken is met elk soort verf. Geef het een strak witte kleur om de rozet in het plafond op te laten gaan of schilder deze in de kleur van uw wens.

Meer dan alleen een rozet
Het mooie van de NMC R7 rozet rond ø43,5 cm is dat deze niet alleen aan het plafond wordt toegepast, maar ook als decoratief element wordt gebruikt. Hele wanden kunnen ermee gedecoreerd worden. Puur als wandelement dat in de wand opgaat of juist een opvallende kleur om deze eruit te laten springen. Combineer deze met een van de andere rozetten voor een prachtig effect dat uniek is voor uw interieur. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Arstyl serie van Noel Marquet
De Arstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer ze gemakkelijk met Decofix Pro of Hydro.

Let op: dit rozet wordt niet langer gemaakt en kan dan ook niet worden bijbesteld.

Waarom kiezen voor een Arstyl rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
EAN code: 5412938870351
Type Rozetten4true4
Stijl Met motief
Serie Arstyl
Merk NMC
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 45
Hoogte 435
Diepte 435
Locatie: 99999 (vervallen)