NMC B22 rozet vierkant 30 cm

Aanbieding
B22 rozet 300mm (voorheen CS3)
Prijs: € 14,61 € 12,42 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 5
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 200
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100135.5
NMC B22 rozet vierkant 30 cm

De NMC B22 rozet vierkant 30 cm is een speels maar strak vormgegeven rozet die met zijn dikte van 4 cm een compliment is voor ieder plafond. Deze vierkante rozet, voorheen NMC CS3 rozet vierkant 30 cm genoemd, is prachtig glad afgewerkt met een speels verspringing van vlakken. Een waar statement in uw interieur dat werkelijk prachtig oogt qua eenvoud. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze rozet gemakkelijk af te werken is met een watergedragen lak. Geef het een strak witte kleur om de rozet in het plafond op te laten gaan of schilder deze in de kleur van uw wens.

Meer dan alleen een rozet
Het mooie van de NMC B22 rozet vierkant 30 cm is dat deze niet alleen aan het plafond wordt toegepast, maar ook als decoratie wordt gebruikt. Hele wanden kunnen ermee gedecoreerd worden. Puur als wandelement dat in de wand opgaat of juist een opvallende kleur om deze eruit te laten springen. Combineer deze met de grote 55 x 55 variant voor nog meer afwisseling. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Nomastyl Plus serie van Noel Marquet
De Nomastyl Plus serie van Noel Marquet bestaat uit rozetten, wandlijsten en plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van geëxstrudeerd polystyreen, ook wel XPS genoemd, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes, wanneer deze zijn afgewerkt, als keukens en badkamers. Gebruik voor montage de DecoFix Pro of Hydro. Werk de rozetten af met een verf op waterbasis als acylverf of latex en laat deze opgaan of juist opvallen in elke ruimte. Deze sierrozetten worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen waar de kans op beschadigen het kleinst is in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Waarom een Nomastyl Plus rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
- Een compliment voor ieder interieur
EAN code: 5412938972291
Type Rozetten4true4
Stijl Glad
Serie Nomastyl plus
Merk NMCfalse
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 40
Hoogte 300
Diepte 300
Locatie: NMC

Gerelateerde artikelen

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl