Orac CB503 plafondlijst 8,2 x 9,2 x 200 cm

Aanbieding
CB503 lijst 8,2 x 9,2 cm
Prijs: € 18,04 € 15,33 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 31
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20100040
De Orac CB503 plafondlijst 8,2 x 9,2 x 200 cm is een sierlijke afwerking voor aan het plafond. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, heeft diverse mooie rondingen gecombineerd met een scherp randje. Zowel de bolle als holle ronding met scherpe kant, maakt dit een ware blikvanger aan ieder plafond en in iedere ruimte. Deze plafondlijst, gemaakt van Durofoam®, is behandeld met een hoogwaardige primer en daardoor gemakkelijk af te werken met iedere acrylverf of latex. Kies voor een neutrale kleur of juist een die eruit springt. Maak uw interieur uniek op de manier zoals u dat wilt.

Te combineren met schilderij ophangsysteem
Doordat deze plafondlijst te combineren is met de Deco Rail wit 200 cm, verrijkt u niet alleen uw interieur, maar kunt u tevens het schilderij ophangsysteem netjes wegwerken. Zo zorgt u voor een prachtig geheel. Een plafondlijst als deze is dan ook een schitterende combinatie met prachtige kunst of andere wanddecoraties aan de wand.

Basixx serie van Orac
De Basixx serie van Orac bestaat uit plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van Durofoam®, een gee¨xtrudeerde polystyreenmix van medium densiteit, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes; mits goed afgewerkt. Niet geschikt voor buitentoepassingen, maar bijvoorbeeld wel voor keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Werk het geheel af met een acrylverf, latex of muurverf op de kleur van uw keuze. Door de medium densiteit zijn deze plafondlijsten kwetsbaarder dan andere varianten. Gebruik deze daarom alleen op plaatsen, zoals het plafond, waar de kans op beschadigen het kleinste is.

Waarom een Orac Basixx Durofoam® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5414433011338
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Basixx
Merk Orac
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 82
Diepte 92
Locatie: 30960

Gerelateerde artikelen