Orac D210 deuromlijsting rozet 9,6 x 9,6 cm

Aanbieding
D210 Rozet 9,6 x 9,6 cm
Prijs: € 14,63 € 12,44 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 15
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20106030
De Orac D210 deuromlijsting rozet 9,6 x 9,6 cm uit de Luxxus serie heeft een dikte van 3 cm en is een ware bekroning van iedere deur of raam. Decoratieve elementen als deze zijn bedoeld om een statement te maken. De strakke vierkante vorm met rechte lijnen en de mooie decoratieve details als ware het bloemen en bladeren. In combinatie met een deuromlijsting, is dit hoekblok perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs. Stootvast doordat deze is gemaakt van Duropolymer® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden.

Combineer erop los
Dit type hoekblok kan zowel als los element worden gebruikt of in combinatie met de vele deuromlijstingen. Gecombineerd met prachtige deuromlijstingen of andere frontons, weet de D210 een ruimte echt af te maken. De statische vormgeving maakt het een aanwinst voor iedere deur.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Duropolymer®, een geëxtrudeerde en impactbestendige mix van polystyreen dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Duropolymer® deuromlijsting rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege Duropolymer®
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Maakt verstekzagen overbodig
EAN code: 5414433041281
Type Rozetten4true4, Decoratieve elementen7true7
Stijl Met motief
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 35
Hoogte 96
Diepte 96
Locatie: ORAC