NMC FA15 vensterbank 7,5 x 6,5 x 200 cm

Aanbieding
FA15 Gevellijst 7,5 x 6,5 cm
Prijs: € 155,40 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00120060
De NMC FA15 vensterbank 7,5 x 6,5 x 200 cm uit de Domostyl serie is een recht toe recht aan praktische vensterbank. De gevellijst heeft een vierkante vorm, maar loopt schuin af voor de afwatering. In tegenstelling tot de andere vensterbanken, is dit type vensterbank meer praktisch maar weet het desondanks nog een zeer mooie verfraaiing te zijn van uw buitengevel. Pas deze vensterbank los toe of combineer deze met de mooie gevellijsten en gevelhoekstenen voor een mooi geheel. Dit type geveldecoratie is extra stootvast en weerbestendig doordat deze is gemaakt van polyurethaan dat is versterkt met PVC. Voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden.

Geveldecoratie in al zijn pracht
De vensterbanken uit de Domostyl serie zijn prachtige elementen die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. De hoge kwaliteit en duurzaamheid, maakt ze perfect geschikt voor buitengevels. Pas de vensterbank los toe of combineer deze met gevelhoekstenen en gevellijsten voor de mooiste creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en het eindresultaat is gegarandeerd prachtig.

Domostyl serie van NMC
De Domostyl serie van NMC bestaat uit topkwaliteit deurlijsten en raamlijsten, gevellijsten, vensterbanken, frontons en hoekstenen die perfect geschikt zijn voor buiten ter verfraaiing van uw woning of winkel. Vormgegeven middels een spuitgietproces en versterkt met PVC, onderscheiden de producten zich van de andere series qua weerbestendigheid en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde elementen, allen met een structuur dat het laat lijken op echt steen. De producten uit de Domostyl serie zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens uitermate geschikt voor gebruik buiten. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Domostyl vensterbank?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar buiten en in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU) versterkt met PVC
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met gevellijsten
- Geveldecoratie voor ieder type gebouw
EAN code: 5412938845151
Type Gevellijsten9false9
Stijl Glad
Serie Domostyl
Merk NMC
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 75
Diepte 65
Locatie: 99999