NMC IL2 wandlijst 10,5 x 5 x 200 cm

Aanbieding
IL2 lijst 10,5 x 5 cm
Prijs: € 83,80 € 67,04 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00104730
De NMC IL2 wandlijst 10,5 x 5 x 200 cm uit de Arstyl serie is een mooie wandlijst die multifunctioneel inzetbaar is. Deze wandlijst, ook wel kaderlijst genoemd, heeft een mooie ronding die eindigt in de wand. De vormgeving is zo gedaan dat deze aan de bovenzijde open is waardoor u hier eventueel een ledstrip in toe kunt passen om iets uit te lichten of als sfeerverlichting. Het design van deze wandlijst maakt hem universeel qua toepasbaarheid. Halverwege de muur, als kader om bijvoorbeeld een wanddecoratie heen of strak tegen het plafond. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van polyurethaan en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze wandlijst mooi afgewerkt kan worden. Bepaal zelf welke kleur u eraan geeft en maak een creatie dat u nergens anders ziet.

Combineer met verlichting
Het type IL leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Arstyl serie van NMC
De Arstyl serie van NMC bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Arstyl wandlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5412938976534
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Arstyl
Merk NMC
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 105
Diepte 50
Locatie: 31112