Orac R24 rozet rond ø79 cm

Aanbieding
R24 ORAC Rozet 79 cm
Prijs: € 171,23 € 145,55 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 3
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20105120
De Orac R24 rozet rond ø79 cm uit de Luxxus serie is een klassieke rozet met prachtige bewerking en is met zijn dikte van maar liefst 6 cm een waar statement voor ieder interieur. Dit rozet, ook te gebruiken als wandtegel, heeft een prachtig klassiek design en combineert bloemen met lijnen en bladeren zoals alleen Orac dat kan. Zijn enorme omvang en prachtige bewerking maakt deze blikvanger er een van formaat. Ideaal voor het afdekken van een stroompunt of om te combineren met een hanglamp voor een prachtig geheel. Dit rozet is extra stootvast doordat deze is gemaakt van polyurethaan. Voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze rozet of wandtegel mooi afgewerkt kan worden. Bepaal zelf welke kleur u eraan geeft en maak een creatie dat u nergens anders ziet.

Meer dan alleen een rozet
Een rozet hoeft niet alleen gezien te worden als iets dat aan het plafond wordt bevestigd. Door dit te gebruiken als decoratief element aan bijvoorbeeld de wand, krijgt een interieur direct meer dynamiek. Ook de combinatie met een wandlamp kan een prachtig effect geven. Een enkele of een combinatie van meerdere maakt uw interieur uniek. Durf ook te combineren met verschillende designs en groottes. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Purotouch® rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Diameter afdekkap kern is ø8 cm
EAN code: 5414433040185
Type Rozetten4true4
Stijl Met motief
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 60 cm en groter60
Lengte 60
Hoogte 790
Diepte 790
Locatie: ORAC