NMC E plafondlijst 2,5 x 1,7 x 200 cm

E lijst 2,5 x 1,7 cm
Prijs: € 3,00 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 169 lengte
Vandaag besteld, a.s. Vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100 lengte
Vandaag besteld, a.s. woensdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100011
De NMC E plafondlijst 2,5 x 1,7 x 200 cm is als kleine plafondlijst met twee rondingen naar binnen een subtiele eyecatcher uit de Nomastyl Plus serie. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, heeft ongelijke zijde en onderscheidt zich door de unieke vorm. Het design van deze plafondlijst maakt hem uitermate geschikt om toe te passen tegen het plafond. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze plafondlijst gemakkelijk af te werken is met een watergedragen lak. Geef het een strak witte kleur voor een mooie overgang tussen wand en plafond of schilder deze mee in de kleur van uw wens.

Sierlijke maar subtiele afwerking
In tegenstelling tot de grotere plafondlijsten, onderscheidt deze zich door zijn grootte en sierlijke afwerking. Wanneer u een plafondlijst liever wenst te combineren met een ophangsysteem Deco Rail, raden wij u aan om voor een grotere plafondlijst te gaan.

Nomastyl Plus serie van NMC
De Nomastyl Plus serie van NMC bestaat uit rozetten, wandlijsten en plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van geëxstrudeerd polystyreen, ook wel XPS genoemd, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes, wanneer deze zijn afgewerkt, als keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Werk de wand- of plafondlijst af met een verf op waterbasis als acylverf of latex en laat deze opgaan of juist opvallen in elke ruimte. Deze sierlijsten worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen waar de kans op beschadigen het kleinst is in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Waarom een Nomastyl Plus plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
Type Plafondlijsten
Stijl Glad
Serie Nomastyl plus
Merk NMC
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)
Grootte 0 tot 4cm
Lengte 2000
Hoogte 25
Diepte 17
Locatie: 30060

Gerelateerde artikelen