Orac P8020 wandlijst 6 x 2,6 x 200 cm

P8020 lijst 6 x 2,6 cm
Prijs: € 36,98 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 3 lengte
Vandaag besteld, a.s. Vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100 lengte
Vandaag besteld, a.s. woensdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20103590
De Orac P8020 wandlijst 6 x 2,6 x 200 cm is een subtiele sierlijke wandlijst uit de Luxxus serie. Deze wandlijst, ook wel kaderlijst genoemd, heeft zachte krullen en oogt daarom rustig. Deze asymmetrische sierlijst met mooie bewerking brengt daarmee op subtiele wijze een mooi accent aan in iedere ruimte. De Orac P8020 is de grotere variant van het type P8030. Met behulp van de opening aan de achterzijde is het tevens mogelijk om draden langs de gehele lengte door te voeren. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Purotouch® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden. Het type P8020 is tevens verkrijgbaar als FLEX variant onder de naam Orac P8020F wandlijst 6 x 2,6 x 200 cm.

Maak de mooiste creaties
Deze prachtige wandlijst kan gecombineerd worden met een hoekstuk Orac P801C wandlijst hoek 19,8 x 11 cm. De toepassing van deze wandlijsten zorgt ervoor dat wanden een schitterend statische allure krijgen. Gebruik het los of als muurkader om een kunstwerk heen.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Purotouch® wandlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Opening voor doorvoer draden
- Combineer met Orac P801C wandlijst hoek
Type Wandlijsten
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)
Grootte 4 tot 9 cm
Lengte 2000
Hoogte 60
Diepte 26
Locatie: 20380