Het persoonlijke aspect van een fysieke winkel online

Een groot aanbod, de scherpste prijs en de volgende dag geleverd. Heerlijk voor u als klant, maar toch ook wel een beetje onpersoonlijk. Wij vinden het dan ook fijn dat wij aan alle drie kunnen voldoen én dit weten te combineren met het persoonlijke aspect. Dagelijks adviseren wij onze klanten in de toepassing van onze producten die wij aanbieden op Sierprofielen.nl. Of het nu om het verstekzagen van een plafondlijst gaat of het afwerken van een wandpaneel, onze product specialisten zitten voor u klaar. 

Informatie nodig over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u langs wilt komen bent u altijd welkom. 

Het bedrijf achter Sierprofielen.nl

SWDS is het bedrijf achter Sierprofielen.nl. Opgericht in 1951 en gestart als een doe-het-zelf zaak onder de naam Cheneco. In de jaren na de oprichting is de nadruk langzaam verschoven van een winkel naar een groothandel. Met eigen producten, eigen import en een breed assortiment is het bedrijf een begrip geworden als groothandel in de doe-het-zelf branche.

Met de komst van webshops, gingen wij steeds meer leveren aan particulieren naast onze bestaande zakelijke klanten. Toen in 2017 Cheneco van naam wijzigde, wijzigde ook direct de nieuwe bedrijfsfilosofie en namen we afscheid van ons groothandelconcept. Wij zijn ons meer gaan specialiseren in bepaalde productgroepen, zodat wij zowel particulieren als zakelijke klanten van een beter inhoudelijk advies konden voorzien. Uiteraard moet de prijs scherp zijn maar service, bereikbaarheid, aanwezige kennis, betrouwbaarheid, oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid waren doorslaggevende factoren voor deze wijziging. 

Gewoon met plezier zaken doen

De combinatie van een fysieke showroom en online webshop, zorgt ervoor dat wij te allen tijde het persoonlijke aspect kunnen waarborgen. Door de uitgebreide kennis van onze producten, weten wij precies wat wel en wat niet kan. Ondanks wij een van de grootste verkooppunten van NMC en ORAC zijn in Nederland, hebben wij altijd nog de flexibiliteit van een kleine onderneming kunnen hanteren. Dit maakt het bestellen voor u als klant een stuk makkelijker en ons werk binnen SWDS een stuk leuker! U een schitterende aankleding van uw ruimte met behulp van plafondlijsten, vloerplinten, kaderlijsten, wandlijsten etc., wij blijven doen waar we goed in zijn: gewoon met plezier zaken doen.

 

 

 

 

 

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl