Het bestelproces, verzendkosten

U bent vast bekend met het bestellen van artikelen via internet. Onze website zal daarvan niet veel afwijken. Mochten er echter problemen ontstaan, heeft u opmerkingen of extra vragen: neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op nummer 0182 769 234 of stuur een mail naar info@swds.nl

 

 

 

      

Aan wie leveren we?

We verkopen aan iedereen, ook aan u. Zowel particuliere als zakelijke klanten. U hoeft zich niet eerst aan te melden of te registreren, u kan gelijk starten met bestellen. Daarnaast werken we ook met aannemers, dealers en andere webshops op basis van dropshipment. Iedereen is welkom!

 

 

 

      

Liever niet via de website bestellen?

Het bestellen van onze artikelen hoeft niet via deze website, u kunt ook via telefoon of email bestellen. Kies de methode van uw voorkeur en we zullen ons best doen om u zo goed mogelijk te helpen. U bent natuurlijk ook welkom om bij ons langs te komen. Bekijk hiervoor wel de openingstijden daar deze afwijken van reguliere winkeltijden. Wilt u een specifiek artikel zien? Bel van tevoren op of het op voorraad is. Heeft u grotere aantallen nodig of wilt u weten wat een totaal project gaat kosten? Vraag dan per email of telefoon geheel vrijblijvend een offerte aan. We zullen dan in samenspraak de beste prijs voor u bepalen en per email de offerte sturen.

U wilt de lijsten in het echt zien? Kom gerust langs!

Het beste beeld krijgt u met de echte lijsten

 

Contact

 

 

      

Verzendkosten

Voor bestellingen onder 50€ betaald u 14,00€ verzendkosten. Als we het naar België moeten verzenden is dat 17,50€ voor bestellingen onder 100€. Uiteraard kan u alle artikelen ook komen afhalen. Bel aub van tevoren op zodat we het voor u kunnen reserveren.

 

 

 

      

Waarom staat er "Bel ons!!" bij sommige artikelen?

Hiervoor zijn verschillende redenen. In veel gevallen kunnen we het artikel zonder problemen leveren maar lukt dat alleen niet via de website. Verzendkosten kunnen anders zijn of levertijden kunnen afwijken of een extra toelichting is nodig. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de bestelmogelijkheden.