Betaling

Betaling van uw bestelling kan op verschillende manieren. Dit is mede afhankelijk van of u de bestelling laat bezorgen of deze komt afhalen. Mochten er echter problemen ontstaan of heeft u vragen: neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op nummer 0182 769 234 of stuur een mail naar info@swds.nl.

 

 

 

      

Betaling bij bestellen

Als u uw bestelling wilt laten bezorgen, kunt u zowel via iDEAL als via een bankoverschrift betalen. iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, snel en veilig. Een alternatief is het bedrag overmaken op basis van een factuur. De eerstvolgende werkdag na uw bestelling sturen we u per email de opdrachtbevestiging en de factuur. U kunt dan met behulp van internetbankieren of een overschrijving het geld overmaken naar ons. Als u vragen heeft over een van de betalingsmethoden, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

      

Betaling bij afhalen

Als u uw bestelling wilt afhalen, kunt u contant betalen. Wanneer u contant betaalt, neem dan het bedrag zoveel mogelijk gepast mee. In verband met onze veiligheid, hebben wij nagenoeg geen wisselgeld in kas. Uiteraard ontvangt u een bon met betalingsbewijs mee.


Meer informatie betreffende betalingen?

 

Contact

 

 

      

Levering onder rembours

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om uw zending onder rembours te laten verzenden. Omdat wij gebruikmaken van pakketdiensten, zijn wij afhankelijk van de mogelijkheden die onze pakketdienst ons biedt. Op dit moment is rembours verzenden alleen mogelijk wanneer: het pakket niet te groot of te zwaar is en er contant en gepast wordt afgerekend. Aan de deur pinnen is dus helaas niet mogelijk. Neem contact met ons op wanneer u een levering onder rembours wenst.

 

 

 

      

Zakelijke klanten, B2B leveringen

Zakelijke klanten kunnen onder bepaalde voorwaarden op rekening bestellen. Voordat u kunt bestellen moeten wij eerst uw account aanmaken. Hiervoor hebben we uw bedrijfsinformatie nodig. Stuur deze informatie naar info@swds.nl Een van onze verkopers zal dan spoedig contact met u opnemen. Wilt u dealer (reseller) worden? Klik dan op: Dealers en webwinkels