Betaling

Betaling van uw bestelling kan op verschillende manieren, afhankelijk van of het u de bestelling laat bezorgen of komt afhalen. Mochten er echter problemen ontstaan, heeft u opmerkingen of extra vragen: neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op nummer 0182 769 234 of stuur een mail naar info@swds.nl.

 

 

 

      

Betaling bij bestellen

Als u uw bestelling wilt laten bezorgen kunt u zowel via iDEAL als via een bankoverschrift betalen. iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, snel en veilig. Een alternatief is het bedrag overmaken op basis van een rekening. De eerstvolgende werkdag na uw bestelling sturen we u per email de opdrachtbevestiging en de factuur. U kan dan mbv internetbankieren of een overschrijving het geld overmaken naar ons. Als u vragen heeft over een van de betalingsmethoden, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

      

Betaling bij afhalen

Als u uw bestelling wilt afhalen kunt u contant betalen. Wanneer u contant betaalt, neem dan het bedrag zoveel mogelijk gepast mee. Wij hebben nagenoeg geen wisselgeld in kas. Uiteraard krijgt u een bon met betalingsbewijs mee.


Meer informatie betreffende betalingen?

 

Contact

 

 

      

Levering onder rembours

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om uw zending onder rembours te laten verzenden. Omdat we niet zelf bezorgen, maar gebruikmaken van pakketdiensten, zijn we afhankelijk van de mogelijkheden van onze pakketdienst. Op dit moment is rembours verzenden alleen mogelijk wanneer: het pakket niet te groot of te zwaar is en er contant en gepast wordt afgerekend (dus geen PIN). Neem contact met ons op wanneer u een levering onder rembours wenst.

 

 

 

      

Zakelijke klanten, B2B leveringen

Zakelijke klanten kunnen onder bepaalde voorwaarden op rekening bestellen. Voordat u kan bestellen moeten we eerst uw account aanmaken. Hiervoor hebben we uw bedrijfsinformatie nodig. Stuur deze informatie naar info@swds.nl Een account manager zal dan contact met u opnemen. Wilt u dealer (reseller) worden? Klik dan op: Dealers en webwinkels