NMC BA11 gevelhoeksteen 25 x 25 cm

BA11 Gevelhoeksteen 25 x 25 cm
Prijs: € 50,74 per stuk excl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00122100
De NMC BA11 gevelhoeksteen 25 x 25 cm uit de Domostyl serie is een schitterend vierkant element van 4,5 cm dik dat een prachtig detail geeft aan ieder gebouw. Combineer deze met meerdere gevelhoekstenen tegelijk of in combinatie met een van de fraaie gevellijsten. Dit type geveldecoratie is extra stootvast en weerbestendig doordat deze is gemaakt van polyurethaan dat is versterkt met PVC. Voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden.

Geveldecoratie in al zijn pracht
De gevelhoekstenen uit de Domostyl serie zijn prachtige elementen die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. De hoge kwaliteit en duurzaamheid, maakt ze perfect geschikt als geveldecoratie. Pas de elementen los toe, meerdere tegelijk, een combinatie van meerdere of in combinatie met de gevellijsten. De mogelijkheden zijn eindeloos en het eindresultaat is gegarandeerd prachtig.

Domostyl serie van Noel Marquet
De Domostyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit deurlijsten en raamlijsten, gevellijsten, vensterbanken, frontons en hoekstenen die perfect geschikt zijn voor buiten ter verfraaiing van uw woning of winkel. Vormgegeven middels een spuitgietproces en versterkt met PVC, onderscheiden de producten zich van de andere series qua weerbestendigheid en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde elementen, allen met een structuur dat het laat lijken op echt steen. De producten uit de Domostyl serie zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens uitermate geschikt voor gebruik buiten. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Domostyl gevelhoeksteen?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar buiten en in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU) versterkt met PVC
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met gevellijsten
- Geveldecoratie voor ieder type gebouw
EAN code: 5412938969185
Type Gevellijsten9false9
Stijl Glad
Serie Domostyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 45
Hoogte 250
Diepte 250
Locatie: 99999

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl