Orac C991 plafondlijst 11 x 14 x 200 cm

C991 lijst 11 x 14 cm
Prijs: € 103,77 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 29
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101821
De Orac C991 plafondlijst 11 x 14 x 200 cm is een prachtig C-vormige plafondlijst uit de Luxxus serie en wordt gekenmerkt door zijn imposante formaat. Dit type plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, is enorm veelzijdig. Geïnspireerd door de toepassing ervan in oude Franse landhuizen en ontworpen door designer Ulf Moritz. De prachtige ronding en het grote formaat, maakt dit tot een blikvanger van formaat dat een waar statement weet te maken. Extra uniek maken? Combineer deze plafondlijst dan met de Orac C9900 wandlijst 8 x 1 x 200 cm aan de boven en/of onderzijde voor extra impact. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Purotouch® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden.

De perfecte afwerking
Kunst of wanddecoraties aan de wand in combinatie met een stijlvolle plafondlijst is op zijn mooist wanneer dit onopvallend wordt toegepast. Deze plafondlijst leent zich hier perfect voor en is dan ook gemakkelijk te combineren met het schilderij ophangsysteem Deco Rail wit 200 cm. Ook is deze wandlijst perfect om gordijnrails mee weg te werken of om sfeerverlichting toe te passen aan het plafond. Hiermee maakt u uw interieur pas echt helemaal af.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Purotouch® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
- Werk gordijnrails netjes weg
EAN code: 5414433014209
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 110
Diepte 140
Locatie: 31380

Gerelateerde artikelen