ORAC CX190F u-profiel plafondlijst 3 x 2 x 200 cm

CX 190F FLEX lijst 2 x 3 cm
Prijs: € 59,95 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20100890
De Orac CX190F u-profiel plafondlijst 3 x 2 x 200 cm is een compact u-profiel met strakke hoeken en flexibel design uit de Luxxus serie. Het simplistische design van deze plafondlijst, ook wel wandlijst genoemd, is ontworpen door Orio Tonini en is veelzijdig qua toepasbaarheid. Gebruik de plafondlijst om snoeren weg te werken of combineer deze met LED-verlichting. Zowel toepasbaar aan de wand als aan het plafond en door zijn flexibiliteit in staat om mee te vormen met ronde wanden en andere gebogen oppervlakken. Subtiel qua formaat, maar wel een plafondlijst die in combinatie met een led-strip indruk weet te maken. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Duropolymer® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden. Het type CX190F is tevens verkrijgbaar als non-flex variant onder de naam Orac CX190 u-profiel plafondlijst 3 x 2 x 200 cm.

Combineer met verlichting
Het type CX190F leent zich tevens perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Let op: bij dit profiel dient te allen tijde aluminiumfolie of een aluminiumprofiel ter bescherming in de plafondlijst te worden gebruikt.

Waarom kiezen voor een Luxxus Duropolymer® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege Duropolymer®
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Combineer met LED-verlichting
- Werk snoeren gemakkelijk weg
- Radius R min = 30 cm, R* min - 130 cm
EAN code: 5414433018351
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Flexibel40
Grootte 0 tot 4cm0
Lengte 2000
Hoogte 20
Diepte 30
Locatie: 99999

Gerelateerde artikelen