NMC GL plafondlijst 8,5 x 6 x 200 cm

Aanbieding
GL lijst 8,5 x 6 cm
Prijs: € 20,60 € 16,48 per lengte incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 43
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100012.6
De NMC GL plafondlijst 8,5 x 6 x 200 cm is een elegante en sierlijke plafondlijst uit de NMC Nomastyl Plus serie. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, heeft ongelijke zijde en onderscheidt zich door de unieke vorm met diepe ronding en de verschillende afwerking aan de randen. Het design van deze plafondlijst maakt hem uitermate geschikt om toe te passen tegen het plafond. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen, maakt dat deze plafondlijst gemakkelijk af te verwerken is. Behandel de plafondlijst eerst met een primer en geef deze daarna een strak witte kleur voor een mooie overgang tussen wand en plafond of schilder deze mee in de kleur van uw wens.

Nomastyl Plus serie van NMC
De Nomastyl Plus serie van NMC bestaat uit rozetten, wandlijsten en plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van geëxstrudeerd polystyreen, ook wel XPS genoemd, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes, wanneer deze zijn afgewerkt, als keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Deze lijsten worden voornamelijk als plafondlijst aan het plafond gebruikt in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Let op: In tegenstelling tot bijna alle plafondlijsten uit de Nomastyl serie, is deze plafondlijst niet afgewerkt met een primer.

Waarom een Nomastyl Plus plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar;
- Toepasbaar in vochtige ruimtes;
EAN code: 5412938979429
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Nomastyl pure
Merk NMC
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 85
Diepte 60
Locatie: 30835