NMC GO plafondlijst 8 x 8 x 200 cm

Aanbieding
GO lijst 8 x 8 cm
Prijs: € 21,70 € 18,45 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 41
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100012.7
De NMC GO plafondlijst 8 x 8 x 200 cm is een vrij grote en strakke doch sierlijke plafondlijst uit de NMC Nomastyl Plus serie. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, onderscheidt zich door de unieke vorm met subtiele ronding en fraaie afwerking aan de randen. Het design van deze plafondlijst maakt hem uitermate geschikt om toe te passen tegen het plafond. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze plafondlijst gemakkelijk af te werken is met een watergedragen lak. Geef het een strak witte kleur voor een mooie overgang tussen wand en plafond of schilder deze mee in de kleur van uw wens.

Combineer met schilderij ophangsysteem
Het ontwerp van deze plafondlijst leent zich uitstekend om te combineren met ons schilderij ophangsysteem Deco Rail. Een plafondlijst als deze is een compliment voor iedere ruimte en stijlvolle combinatie met kunst of andere wanddecoraties.

Nomastyl Plus serie van Noel Marquet
De Nomastyl Plus serie van Noel Marquet bestaat uit rozetten, wandlijsten en plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van geëxstrudeerd polystyreen, ook wel XPS genoemd, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes, wanneer deze zijn afgewerkt, als keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Deze lijsten worden voornamelijk als plafondlijst aan het plafond gebruikt in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Let op: In tegenstelling tot bijna alle plafondlijsten uit de Nomastyl serie, is deze plafondlijst niet afgewerkt met een primer.

Waarom een Nomastyl Plus plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5412938954655
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Nomastyl plus
Merk NMCfalse
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 80
Diepte 80
Locatie: 30810

Gerelateerde artikelen