NMC IL12 plint 2 x 2,5 x 200 cm

Aanbieding
IL12 lijst 2 x 2,5 x 200 cm
Prijs: € 19,90 € 15,92 per lengte incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 32
Voor 14:30 besteld, morgen in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. woensdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00104790
De NMC IL12 plint 2 x 2,5 x 200 cm is een verlichtingsprofiel uit de Wallstyl serie dat zorgt voor een prachtig indirecte verlichting in uw interieur. Zowel een plint als wandlijst dat zorgt voor een mooie afwerking en ook nog functioneel is. De opening aan de voorzijde is voorzien van een diffusor om de lichtinval subtiel te maken. De drie vlakke zijdes maken hem veelzijdige om toe te passen qua montage. Extreem stootvast doordat deze is gemaakt van High Density Polystyreen (HDPS) en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze plint mooi afgewerkt kan worden.

LET OP: exclusief led verlichting.

Combineer met verlichting
Het type IL leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plint tegen de wand en breng de ledstrip aan de voorzijde in de sleuf aan. Zo schijnt dit prachtig op uw vloer en geeft u een compleet andere look aan uw interieur. Zelfs wanneer het licht niet staat ingeschakeld, is dit een prachtige plint.

Wallstyl serie van Noel Marquet
De Wallstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plinten, plafondlijsten en wandlijsten die tegen een stootje kunnen. Deze producten hebben een zeer hoge dichtheid en zijn gemaakt van High Density Polystyreen (HDPS). Een kunststof waarbij het materiaal onder hoge druk door een mal wordt geperst. Daarom vind je in de Wallstyl serie een hele collectie aan vloerplinten. Van strak vormgegeven profielen tot aan subtiele detaillering. De plinten, plafondlijsten en wandlijsten zijn voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens wanneer deze worden afgewerkt. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Wallstyl plint?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Inclusief sleuven voor snoeren
- Hoge dichtheid vanwege materiaal HDPS
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code:
Type Wandlijsten2true2, Plinten3true3, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Wallstyl
Merk NMC
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 60 cm en groter60
Lengte 2000
Hoogte 25
Diepte 20
Locatie: 20035