Orac SX180F plafondlijst 12 x 1,6 x 200 cm

SX 180F FLEX lijst 12 x 1,6 cm
Prijs: € 165,12 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20104370
De Orac SX180F plafondlijst 12 x 1,6 x 200 cm uit de Luxxus serie is een mooie flexibele plafondlijst met een trapsgewijs profiel. De zeer strakke lijnen van deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, geeft het een uiterst moderne look. Deze plafondlijst kan met zijn lange zijde aan zowel de muur als de wand en is daardoor ook geschikt als plint. Afkomstig uit de HIGHLINE collectie en ontworpen om een statement te maken in ieder interieur. Het type SX180F is de kleinere variant van het non-flex type SX181. Door zijn flexibele design kan deze wandlijst op ronde wanden of andere gebogen oppervlakken worden gebruikt. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Duropolymer® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden. Het type SX180F is tevens verkrijgbaar in non-flex variant onder de naam SX180 plafondlijst 12 x 1,6 x 200 cm.

De ideale afwerking
Het type SX180F is niet alleen een plafondlijst. Door zijn hoge vorm en mooie design kan deze zowel als plint en als deuromlijsting voor om ramen en deuren worden gebruikt. Zo kan dit mooie trapsgewijze design terugkomen aan zowel het plafond als in de vorm van een plint/wandlijst. Hiermee maakt u uw interieur pas echt helemaal af.

Axxent serie van Orac
De Axxent serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Duropolymer®, een geëxtrudeerde en impactbestendige mix van polystyreen die het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Axxent serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Axxent HIGHLINE plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege Duropolymer®
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Ook als plint en wandlijst toe te passen
- Vormt mee met ronding wand
- Radius: R min = 45 cm
EAN code: 5414433016302
Stijl Glad
Serie Axxent
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Flexibel40
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 120
Diepte 16
Locatie: 99999