NMC T40 wandlijst 3 x 2 x 200 cm

Aanbieding
T40 lijst 3 x 2 cm
Prijs: € 12,40 € 9,92 per lengte incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. woensdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00105100
De NMC T40 wandlijst 3 x 2 x 200 cm is een strakke multifunctionele lijst uit de NMC Wallstyl serie. Deze wandlijst, ook wel kaderlijst genoemd, heeft een mooie T-vorm en kan gebruikt worden als wandlijst, plafondlijst en plint. U kunt zelf bepalen hoe en waar u deze monteert. Halverwege de muur, als kader om bijvoorbeeld een wanddecoratie heen of strak tegen het plafond. Combineer met verlichting om het geheel helemaal af te maken. Extreem stootvast doordat deze is gemaakt van High Density Polystyreen (HDPS) en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze wandlijst mooi afgewerkt kan worden.

Combineer met verlichting
Het type T40 leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de wandlijst tegen de wand met zijn korte zijde en breng de ledstrip aan de onder- en/of bovenzijde van de inkeping aan. Zo schijnt dit prachtig op uw vloer en geeft u een compleet andere look aan uw interieur. Zelfs wanneer het licht niet staat ingeschakeld, is dit een prachtige wandlijst.

Wallstyl serie van NMC
De Wallstyl serie van NMC bestaat uit topkwaliteit plinten, plafondlijsten en wandlijsten die tegen een stootje kunnen. Deze producten hebben een zeer hoge dichtheid en zijn gemaakt van High Density Polystyreen (HDPS). Een kunststof waarbij het materiaal onder hoge druk door een mal wordt geperst. Daarom vind je in de Wallstyl serie een hele collectie aan vloerplinten. Van strak vormgegeven profielen tot aan subtiele detaillering. De plinten, plafondlijsten en wandlijsten zijn voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens wanneer deze worden afgewerkt. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Wallstyl wandlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege materiaal HDPS
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5412938980500
Type Plafondlijsten1true1, Wandlijsten2true2, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Wallstyl
Merk NMC
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 0 tot 4cm0
Lengte 2000
Hoogte 30
Diepte 20
Locatie: 30115