SWDS is gesloten op 9, 10 en 20 mei 2024
Bestellingen gaan gewoon door, telefonisch niet bereikbaar, geen bezoek mogelijk, emails worden wel behandeld

NMC A3 plafondlijst 3 x 3 x 200 cm

Aanbieding
A3 lijst 3 x 3 cm
Prijs: € 4,26 € 3,62 per 2 meter excl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 69
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100004
De NMC A3 plafondlijst 3 x 3 x 200 cm is een mooie eyecatcher uit de Nomastyl Plus serie van Noel Marquet. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, is net iets kleiner dan het type A2 en heeft een gladde afwerking en is gemaakt van hoogwaardig polystyreen. Het design van deze plafondlijst maakt hem uitermate geschikt om toe te passen tegen het plafond. Voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze plafondlijst gemakkelijk af te werken is met een watergedragen lak. Geef het een strak witte kleur voor een mooie overgang tussen wand en plafond of schilder deze mee in de kleur van uw wens.

Sierlijke maar subtiele afwerking
In tegenstelling tot de grotere varianten van het type A, is de A3 een subtiele maar sierlijke afwerking aan het plafond. Wanneer u deze plafondlijst liever wenst te combineren met een ophangsysteem Deco Rail, raden wij u aan om voor de A2/A1/A variant te gaan.

Nomastyl Plus serie van Noel Marquet
De Nomastyl Plus serie van Noel Marquet bestaat uit rozetten, wandlijsten en plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van geëxstrudeerd polystyreen, ook wel XPS genoemd, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes, wanneer deze zijn afgewerkt, als keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Werk de wand- of plafondlijst af met een verf op waterbasis als acylverf of latex en laat deze opgaan of juist opvallen in elke ruimte. Deze sierlijsten worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen waar de kans op beschadigen het kleinst is in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Waarom een Nomastyl Plus plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
EAN code: 5412938520577
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Nomastyl plus
Merk NMCfalse
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 0 tot 4cm0
Lengte 2000
Hoogte 30
Diepte 30
Locatie: 30100

Gerelateerde artikelen

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl