NMC AT plafondlijst 10 x 9,5 x 200 cm

Aanbieding
AT lijst 10 x 9,5 cm
Prijs: € 27,60 € 23,46 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 28
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100005
De NMC AT plafondlijst 10 x 9,5 x 200 cm is een sierlijke doch strakke eyecatcher uit de Nomastyl Plus serie van Noel Marquet. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, heeft een gladde afwerking en is gemaakt van hoogwaardig polystyreen. Het design van deze plafondlijst maakt hem uitermate geschikt om toe te passen tegen het plafond. Voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze plafondlijst gemakkelijk af te werken is met een watergedragen lak. Geef het een strak witte kleur voor een mooie overgang tussen wand en plafond of schilder deze mee in de kleur van uw wens.

Combineer met schilderij ophangsysteem
Het ontwerp van deze plafondlijst leent zich uitstekend om te combineren met ons schilderij ophangsysteem Deco Rail. Een plafondlijst als deze is een compliment voor iedere ruimte en stijlvolle combinatie met kunst of andere wanddecoraties.

Nomastyl Plus serie van Noel Marquet
De Nomastyl Plus serie van Noel Marquet bestaat uit rozetten, wandlijsten en plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van geëxstrudeerd polystyreen, ook wel XPS genoemd, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes, wanneer deze zijn afgewerkt, als keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Werk de wand- of plafondlijst af met een verf op waterbasis als acylverf of latex en laat deze opgaan of juist opvallen in elke ruimte. Deze sierlijsten worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen waar de kans op beschadigen het kleinst is in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Waarom een Nomastyl Plus plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5412938520140
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Nomastyl plus
Merk NMC
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 100
Diepte 95
Locatie: 31010

Gerelateerde artikelen