NMC L3 kooflijst 17,3 x 14,5 x 200 cm

Aanbieding
L3 lijst 17,3 x 14,5 cm
Prijs: € 129,10 € 103,28 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 15
Vandaag besteld, a.s. Vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100103
NMC L3 kooflijst 17,3 x 14,5 x 200 cm

De NMC L3 kooflijst 17,3 x 14,5 x 200 cm uit de Arstyl serie is de oplossing om materialen weg te werken of om verlichting langs de wanden aan te brengen. Deze kooflijst, ook wel plafondlijst genoemd, is een prachtig rond vormgegeven afwerking langs wand en plafond. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van polyurethaan en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden. Laat deze opvallen door hem een kleur te geven of schilder hem strak wit om hem op te laten gaan in iedere ruimte.

Combineer met verlichting en schilderij ophangsysteem
Het type L3 leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de kooflijst om het weg te werken materiaal heen of zonder iets erachter en breng spotjes aan in de kooflijst. Hiermee kunt u zorgen voor functioneel ligt in bijvoorbeeld de keuken of sfeerlicht langs de wanden. Combineer deze ook met een schilderij ophangsysteem decorail om het geheel af te maken.

Arstyl serie van NMC
De Arstyl serie van NMC bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Arstyl kooflijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met verlichting
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5412938523998
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Arstyl
Merk NMC
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 2000
Hoogte 173
Diepte 145
Locatie: 31620

Gerelateerde artikelen