NMC R25 rozet rond ø96,5 cm

Aanbieding
R25 rozet 96,5 cm
Prijs: € 179,40 € 152,49 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 2
Voor 14:30 besteld, vandaag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100156
De NMC R25 rozet rond ø96,5 cm heeft een dikte van maar liefst 8 cm en is een rozet voor wie het niet groot genoeg kan zijn. Deze enorme rozet is naast zijn omvang en prachtige hoogte ook nog eens bijzonder gedetailleerd. De bewerking zorgt ervoor dat er van alles valt te zien in deze rozet en maakt deze blikvanger uit de Arstyl serie een van formaat. Een rozet die een statement weet te maken in ieder interieur en ongekend is qua details en afwerking. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze rozet gemakkelijk af te werken is met elk soort verf. Geef het een strak witte kleur om de rozet in het plafond op te laten gaan of schilder deze in de kleur van uw wens.

Meer dan alleen een rozet
Het mooie van de NMC R25 rozet rond ø96,5 cm is dat deze niet alleen aan het plafond wordt toegepast, maar ook als decoratief element wordt gebruikt. Hele wanden kunnen ermee gedecoreerd worden. Puur als wandelement dat in de wand opgaat of juist een opvallende kleur om deze eruit te laten springen. Combineer deze met een van de andere rozetten voor een prachtig effect dat uniek is voor uw interieur. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Arstyl serie van Noel Marquet
De Arstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer ze gemakkelijk met Decofix Pro of Hydro.

Waarom kiezen voor een Arstyl rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
EAN code: 5412938870535
Type Rozetten4true4
Stijl Met motief
Serie Arstyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 60 cm en groter60
Lengte 80
Hoogte 965
Diepte 965
Locatie: NMC

Gerelateerde artikelen