Orac C382 plafondlijst 14 x 5 x 200 cm

C382 lijst 14 x 5 cm
Prijs: € 110,02 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101703
De Orac C382 plafondlijst 14 x 5 x 200 cm is een recht toe recht aan verlichtingsprofiel uit de Luxxus serie waar het accent juist ligt op het deel tegen de muur aan. Dit type plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, komt uit de L3 LINEAR LED LIGHTING collectie en is ontworpen door designer Orio Tonini. Dit strak vormgegeven profiel is simpel maar effectief om op een prachtige manier sfeer in huis te brengen of iets moois aan de wand uit te lichten. Deze sierlijst kan zowel als wandlijst of vloerplint worden ingezet. Het type C382 is het tegenovergestelde van het type C383. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Purotouch® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden.

Combineer met verlichting
Het type C382 leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Purotouch® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5414433015817
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 140
Diepte 50
Locatie: 20730