NMC F plafondlijst 3,3 x 3,3 x 200 cm

Aanbieding
F lijst 3,3 x 3,3 cm
Prijs: € 6,30 € 5,36 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 97
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100012
De NMC F plafondlijst 3,3 x 3,3 x 200 cm is als kleine subtiele plafondlijst met twee rondingen naar binnen en buiten een eyecatcher uit de NMC Nomastyl Plus serie. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, heeft ongelijke zijde en onderscheidt zich door de unieke vorm. Het design van deze plafondlijst maakt hem uitermate geschikt om toe te passen tegen het plafond. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze plafondlijst gemakkelijk af te werken is met een watergedragen lak. Geef het een strak witte kleur voor een mooie overgang tussen wand en plafond of schilder deze mee in de kleur van uw wens.

Sierlijke maar subtiele afwerking
In tegenstelling tot de grotere plafondlijsten, onderscheidt deze zich door zijn grootte en sierlijke afwerking. Wanneer u een plafondlijst liever wenst te combineren met een ophangsysteem Deco Rail, raden wij u aan om voor een grotere plafondlijst te gaan.

Nomastyl Plus serie van Noel Marquet
De Nomastyl Plus serie van Noel Marquet bestaat uit rozetten, wandlijsten en plafondlijsten die zich kenmerken doordat ze licht zijn, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. Deze lijsten zijn gemaakt van geëxstrudeerd polystyreen, ook wel XPS genoemd, wat ze geschikt maakt om tevens toe te passen in vochtige ruimtes, wanneer deze zijn afgewerkt, als keukens en badkamers. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac). Werk de wand- of plafondlijst af met een verf op waterbasis als acylverf of latex en laat deze opgaan of juist opvallen in elke ruimte. Deze sierlijsten worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen waar de kans op beschadigen het kleinst is in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Waarom een Nomastyl Plus plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
EAN code: 5412938509695
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Nomastyl plus
Merk NMCfalse
Materiaal Polystyreen
Hardheid Normaal (plafond)10
Grootte 0 tot 4cm0
Lengte 2000
Hoogte 33
Diepte 33
Locatie: 30150

Gerelateerde artikelen