NMC FA11 vensterbank 14 x 7 x 200 cm

FA11 Gevellijst 14 x 7 cm
Prijs: € 213,80 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00120020
De NMC FA11 vensterbank 14 x 7 x 200 cm uit de Domostyl serie is een aanwinst voor iedere raampartij en elke buitengevel. De gevellijst combineert strak en statisch met sierlijke bewerkingen die het strakke op een mooie manier onderbreken. Dit maakt het een prachtig detail dat een waar statement kan maken. Pas deze los toe of combineer deze met de mooie gevellijsten en gevelhoekstenen voor een mooi geheel. Dit type geveldecoratie is extra stootvast en weerbestendig doordat deze is gemaakt van polyurethaan dat is versterkt met PVC. Voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden.

Geveldecoratie in al zijn pracht
De vensterbanken uit de Domostyl serie zijn prachtige elementen die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. De hoge kwaliteit en duurzaamheid, maakt ze perfect geschikt voor buitengevels. Pas de vensterbank los toe of combineer deze met gevelhoekstenen en gevellijsten voor de mooiste creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en het eindresultaat is gegarandeerd prachtig.

Domostyl serie van Noel Marquet
De Domostyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit deurlijsten en raamlijsten, gevellijsten, vensterbanken, frontons en hoekstenen die perfect geschikt zijn voor buiten ter verfraaiing van uw woning of winkel. Vormgegeven middels een spuitgietproces en versterkt met PVC, onderscheiden de producten zich van de andere series qua weerbestendigheid en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde elementen, allen met een structuur dat het laat lijken op echt steen. De producten uit de Domostyl serie zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens uitermate geschikt voor gebruik buiten. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Domostyl vensterbank?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar buiten en in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU) versterkt met PVC
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met gevellijsten
- Geveldecoratie voor ieder type gebouw
EAN code: 5412938845113
Type Gevellijsten9false9
Stijl Glad
Serie Domostyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 140
Diepte 70
Locatie: 99999

Gerelateerde artikelen