NMC IL4 wandlijst 6 x 3,6 x 200 cm

Aanbieding
IL4 lijst 6 x 3,6 cm
Prijs: € 14,90 € 12,67 per 2 meter excl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 40
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00104750
De NMC IL4 wandlijst 6 x 3,6 x 200 cm uit de Wallstyl serie is een subtiele strakke wandlijst die zowel prachtig is als afwerking als multifunctioneel inzetbaar. Deze wandlijst, ook wel kaderlijst genoemd, heeft een strakke afwerking die eindigt in de wand. De vormgeving is zo gedaan dat deze aan de bovenzijde open is waardoor u hier eventueel een ledstrip in toe kunt passen om iets uit te lichten of als sfeerverlichting. Het design van deze wandlijst is onopvallend maar kan wel zorgen voor een groots effect vanwege zijn universele toepasbaarheid. Extreem stootvast doordat deze is gemaakt van High Density Polystyreen (HDPS) en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze plint mooi afgewerkt kan worden. Bepaal zelf welke kleur u eraan geeft en maak een creatie dat u nergens anders ziet.

Combineer met verlichting
Het type IL leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Wallstyl serie van Noel Marquet
De Wallstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plinten, plafondlijsten en wandlijsten die tegen een stootje kunnen. Deze producten hebben een zeer hoge dichtheid en zijn gemaakt van High Density Polystyreen (HDPS). Een kunststof waarbij het materiaal onder hoge druk door een mal wordt geperst. Daarom vind je in de Wallstyl serie een hele collectie aan vloerplinten. Van strak vormgegeven profielen tot aan subtiele detaillering. De plinten, plafondlijsten en wandlijsten zijn voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens wanneer deze worden afgewerkt. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Wallstyl wandlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Snel over oude plinten heen
- Hoge dichtheid vanwege materiaal HDPS
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
EAN code: 5412938981491
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Wallstyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 60
Diepte 36
Locatie: 30605

Gerelateerde artikelen

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl