NMC IL5 wandlijst 5 x 5 x 200 cm

Aanbieding
IL5 lijst 5 x 5 cm
Prijs: € 50,65 € 43,06 per lengte excl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 18
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00104755
De NMC IL5 wandlijst 5 x 5 x 200 cm uit de Arstyl serie is een subtiele strakke wandlijst die zowel prachtig is als afwerking als multifunctioneel inzetbaar. Deze wandlijst, ook wel kaderlijst genoemd, lijkt op een kleine wandplank en staat wat verder af van de wand. Hierdoor wordt verlichting niet alleen decoratief, maar kan deze ook meer functioneel van aard zijn. De vormgeving is zo gedaan dat deze aan de bovenzijde open is waardoor u hier eventueel een ledstrip in toe kunt passen om iets uit te lichten of als sfeerverlichting. Het design van deze wandlijst is onopvallend maar kan wel zorgen voor een groots effect vanwege zijn universele toepasbaarheid. Halverwege de muur, als kader om bijvoorbeeld een wanddecoratie heen of strak tegen het plafond. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van polyurethaan en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze wandlijst mooi afgewerkt kan worden. Bepaal zelf welke kleur u eraan geeft en maak een creatie dat u nergens anders ziet.

Combineer met verlichting
Het type IL leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Arstyl serie van Noel Marquet
De Arstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Arstyl wandlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5412938982436
Type Plafondlijsten1true1, Wandlijsten2true2, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Arstyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 50
Diepte 50
Locatie: 30447

Gerelateerde artikelen

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl