NMC R18 rozet rond ø60 cm

Aanbieding
R18 NMC rozet 60 cm
Prijs: € 90,74 € 77,13 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 5
Voor 14:30 besteld, vandaag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. dinsdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100149
De NMC R18 rozet rond ø60 cm heeft een dikte van maar liefst 6,5 cm en is een sierlijke rozet die met zijn hoogte en diameter een prachtige blikvanger is. De sierlijke kern en prachtige bewerking tot aan de buitenrand toe, maakt deze rozet uit de Arstyl serie een die uw gasten naar boven laat kijken. Een rozet die een statement weet te maken in ieder interieur. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze rozet gemakkelijk af te werken is met elk soort verf. Geef het een strak witte kleur om de rozet in het plafond op te laten gaan of schilder deze in de kleur van uw wens.

Meer dan alleen een rozet
Het mooie van de NMC R18 rozet rond ø60 cm is dat deze niet alleen aan het plafond wordt toegepast, maar ook als decoratief element wordt gebruikt. Hele wanden kunnen ermee gedecoreerd worden. Puur als wandelement dat in de wand opgaat of juist een opvallende kleur om deze eruit te laten springen. Combineer deze met een van de andere rozetten voor een prachtig effect dat uniek is voor uw interieur. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Arstyl serie van Noel Marquet
De Arstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer ze gemakkelijk met Decofix Pro of Hydro.

Waarom kiezen voor een Arstyl rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
EAN code: 5412938870467
Type Rozetten4true4
Stijl Met motief
Serie Arstyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 60 cm en groter60
Lengte 65
Hoogte 600
Diepte 600
Locatie: NMC

Gerelateerde artikelen

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl