NMC R6 rozet rond ø41,5 cm

Aanbieding
R6 rozet 41,5 cm
Prijs: € 60,00 € 48,00 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 1
Voor 14:30 besteld, morgen in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100135
De NMC R6 rozet rond ø41,5 cm heeft een dikte van 5 cm en is ongekend qua details en heeft een prachtige dikte. Deze rozet uit de Arstyl serie kenmerkt zich door de gedetailleerde afwerking van kern tot buitenrand. Ook de onderbreking van de buitenrand door extra detaillering, maakt dit tot een blikvanger van formaat. Een rozet die een statement weet te maken in ieder interieur en ongekend is qua details en afwerking. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen en voorzien van een hoogwaardige primer, maakt dat deze rozet gemakkelijk af te werken is met elk soort verf. Geef het een strak witte kleur om de rozet in het plafond op te laten gaan of schilder deze in de kleur van uw wens.

Meer dan alleen een rozet
Het mooie van de NMC R6 rozet rond ø42 cm is dat deze niet alleen aan het plafond wordt toegepast, maar ook als decoratief element wordt gebruikt. Hele wanden kunnen ermee gedecoreerd worden. Puur als wandelement dat in de wand opgaat of juist een opvallende kleur om deze eruit te laten springen. Combineer deze met een van de andere rozetten voor een prachtig effect dat uniek is voor uw interieur. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Arstyl serie van NMC
De Arstyl serie van NMC bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer ze gemakkelijk met Decofix Pro of Hydro.

Waarom kiezen voor een Arstyl rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
EAN code: 5412938870344
Type Rozetten4true4
Stijl Met motief
Serie Arstyl
Merk NMC
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 50
Hoogte 415
Diepte 415
Locatie: NMC

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
info@swds.nl
GESLOTEN:SWDS is gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 januari vanwege een opleiding in het buitenland. -->