Orac R76 rozet rond ø62 cm

R76 Rozet 62 cm
Prijs: € 149,12 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 2
Vandaag besteld, a.s. Vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20105260
De Orac R76 rozet rond ø62 cm uit de Luxxus serie heeft een eenvoudig maar perfect afgewerkt rond lijnenspel en is met zijn dikte van 4,1 cm een mooie toevoeging voor ieder plafond. Dit rozet, ook te gebruiken als wandtegel, heeft enkele concentrische ringen en is met zijn middelgrote formaat aanwezig op een mooie en subtiele manier. Door zijn niet al te drukke vormgeving, gaat deze mooi op in ieder interieur. Dek een stroompunt af of combineer met een hanglamp voor een prachtig geheel. Dit rozet is extra stootvast doordat deze is gemaakt van polyurethaan. Perfecte rozet voor ieder interieur dat werkelijk prachtig oogt qua eenvoud. Voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze rozet of wandtegel mooi afgewerkt kan worden. Bepaal zelf welke kleur u eraan geeft en maak een creatie dat u nergens anders ziet.

Meer dan alleen een rozet
Een rozet hoeft niet alleen gezien te worden als iets dat aan het plafond wordt bevestigd. Door dit te gebruiken als decoratief element aan bijvoorbeeld de wand, krijgt een interieur direct meer dynamiek. Ook de combinatie met een wandlamp kan een prachtig effect geven. Een enkele of een combinatie van meerdere maakt uw interieur uniek. Durf ook te combineren met verschillende designs en groottes. Weet u al waar u deze rozet voor gaat inzetten?

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Purotouch® rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Diameter afdekkap kern is ø10,5 cm
EAN code: 5414433045739
Type Rozetten4true4
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 60 cm en groter60
Lengte 41
Hoogte 620
Diepte 620
Locatie: ORAC

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
info@swds.nl
GESLOTEN:SWDS is gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 januari vanwege een opleiding in het buitenland.