NMC Z52 plafondlijst 7,5 x 7,5 x 200 cm

Z52 lijst 7,5 x 7,5 cm
Prijs: € 67,80 € 54,24 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 6
Voor 14:30 besteld, morgen in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. woensdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100091
De NMC Z52 plafondlijst 7,5 x 7,5 x 200 cm is een prachtig trapsgewijs plafondlijst uit de Arstyl serie. Deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, verspringt iedere keer met een trede waardoor de plafondlijst op een omgekeerde trap lijkt. De helft kleiner dan de NMC Z51 plafondlijst 15 x 15 x 200 cm, maar net zo indrukwekkend. Een strakke en mooie sierlijst dat een waar statement weet te maken in ieder interieur vanwege zijn formaat. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van polyurethaan en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden. Laat deze opvallen door hem een kleur te geven of schilder hem strak wit om hem op te laten gaan in iedere ruimte.

Combineer met schilderij ophangsysteem
De combinatie van een schilderij, of andere wanddecoratie, met een plafondlijst is vaak prachtig om te zien. Het design van deze relatief kleine plafondlijst maakt het mogelijk om deze te combineren met de Deco Rail ophangsysteem. Van subtiel wegwerken van de schilderijlijst tot een ware statement in ieder interieur.

Arstyl serie van Noel Marquet
De Arstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Arstyl plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5412938523967
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Arstyl
Merk NMC
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 75
Diepte 75
Locatie: 30750

Gerelateerde artikelen