NMC plinten badkamer

Noël and Marquet richt zijn pijlen met de Nomafloor serie op badkamers of vochtige ruimtes waar onder meer de vloer nat kan worden. De waterdichte plinten van NMC zijn verkrijgbaar in diverse maten en varianten. De vloerplinten kenmerken zich niet alleen door hun watervastheid, maar ook doordat ze voordeliger zijn dan andere plinten uit bijvoorbeeld de Wallstyl serie. Lees meer over waar je uit kunt kiezen en wat de voordelen zijn!

Watervaste plinten, wat zijn de voordelen?

Een watervaste plint heeft als voordeel dat deze niet wordt beïnvloed door vocht wanneer dit optreedt. Denk hierbij aan vloeren die zeer nat worden gedweild of een badkamervloer waar water op komt te staan doordat de kinderen bezig zijn met water. Voor de waterdichte plinten uit de Nomafloor serie geldt dat deze niet voorzien zijn van een folie, maar de kleur van het profiel standaard RAL 9016 (wit) is óf de kleur/houtprint erop wordt geprint. De plint is gemaakt van polystyrol (geregenereerde polymeren) wat het niet alleen duurzaam maakt, maar ook extreem stootvast én dus ook waterdicht. In tegenstelling tot andere plinten, bevatten de Nomafloor plinten geen pvc of andere weekmakers. In de fabriek van NMC worden ze onder hoge druk gevormd waardoor er geen verlies van materiaal is door verdere nabewerking. Dit maakt het duurzaam, maar extra duurzaam zijn ze doordat ze worden geproduceerd met 100% hernieuwbare energie.

Welke waterdichte plinten zijn er?

NMC heeft binnen de Nomafloor serie vier collecties die ieder perfect aansluit op elk type inrichting of toepassing. Te weten de Modern, Classic, Specials en Finishings.

Modern collectie

Dit zijn de recht toe recht aan waterdichte plinten van NMC. Het strakke design maakt dat deze geschikt is voor zowel modern als klassiek ingerichte ruimtes waaronder badkamers. Verkrijgbaar in hoogtes van 38 mm (M38), 58 mm (M58) en 80 mm (M80). Het voordeel van de M58 en M80 is dat er ook de mogelijkheid is om kabels langs de achterzijde weg te werken en direct te beschermen tegen vocht.

M38 Waterdichte plint NMC uit Nomafloor collectieM58 Waterdichte plint NMC uit Nomafloor collectieM80 Waterdichte plint NMC uit Nomafloor collectie

Classic collectie

In de classic collectie zijn twee plinten opgenomen. In tegenstelling tot de modern collectie plinten zijn deze, zoals de naam al zegt, klassieker qua looks met een sierlijke afwerking. Onderin strak en modern met bovenop een kraal als subtiele bewerking. De subtiele kraal in combinatie met de strakke onderzijde, maakt het toepasbaar in zowel klassieke als moderne inrichtingen. Verkrijgbaar in hoogtes van 60 mm (C60) en 100 mm (C100). De uitsparing aan de achterzijde biedt de mogelijkheid om elektra achter de waterdichte plint weg te werken.

C60 Waterdichte plint NMC uit Nomafloor collectieC100 Waterdichte plint NMC uit Nomafloor collectie

U wilt wat in het echt zien? Kom gerust langs!


Sierprofielen.nl heeft het grootste assortiment plafondlijsten, plinten, rozetten, wandpanelen en nog veel meer. Merendeel daarvan is in het echt te zien in onze showroom in Waddinxveen waar onze productspecialisten voor u klaar zitten. Toch liever beroep doen op het gemak van een webshop? Ook dan bent u bij Sierprofielen.nl aan het juiste adres. Wij versturen vanuit ons eigen magazijn waardoor u verzekerd bent van een snelle levertijd en een gedegen kwaliteitscheck voordat de producten het magazijn verlaten. 

Specials collectie

Binnen de specials collectie is er geen plint hetzelfde. De nadruk ligt hier vooral op het model, eigenschap en extra functionaliteit. Zo is de QR18 een 18 mm kwartrond plint die perfect is voor een subtiele afwerking bij de vloer, het plafond of halverwege als er een scheiding gemaakt wordt op de muur of zelfs als kaderlijst. De M58HD is de extreem slagvaste versie van de standaard M58 uit de modern serie. Geschikt voor toepassingen waar de plint ook qua stootvastheid op de proef wordt gesteld. Liever een mooie subtiele ledstrip in de plint verwerkt zien? De IL11 van Nomafloor maakt dit eenvoudig. De opening aan de achterzijde zorgt dat stroomdraden makkelijk meegenomen kunnen worden. Als laatste is er de CS110 plint. Is er een tegelplint in de badkamer aanwezig en wilt u deze laten zitten om zo niet de muur te beschadigen? Dan is deze hoge overzetplint bij uitstek geschikt. Met een hoogte van 110 mm kan deze zowel de hoogste plinten afdekken, maar kunnen er ook stroomdraden tussendoor worden weggewerkt.

QR18 Waterdichte plint NMC uit Nomafloor collectieIL11 Waterdichte plint NMC met LED-verlichtingCS110 Waterdichte plint NMC renovatieplint Nomafloor collectie

Finishing collectie

Een stukje maatwerk vindt u terug in de finishing collectie van NMC. De plinten in deze categorie zijn gebaseerd op de M58 plint en bij grotere aantallen verkrijgbaar in:

  • een kleur naar keuze
  • een licht of donker (eikenpatroon)
  • een beige of antraciet kleur met steenreliëf voor realistische look
De finishing collectie is uniek in de markt en erg geliefd bij architecten en projectinrichters die de mogelijkheid hebben om langere lengtes af te nemen.

Meer informatie? Onze specialisten zitten voor u klaar.

Onze blog over watervaste plinten is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat u nog vragen heeft naar aanleiding hiervan. In tegenstelling tot andere aanbieders, werken wij met een team van vakkundige productspecialisten. Dit betekent dat welke vraag u ook hebt, wij het antwoord voor u hebben. Hoe monteren? Hoe verstekzagen? Wij hebben het antwoord op uw vraag! Neem contact op met het team van sierprofielen via info@swds.nl of telefonisch via 0182 769 234.

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl