Orac C371 plafondlijst 1 8,5 x 5,8 x 200 cm

C371 lijst 18,5 x 5,8 cm
Prijs: € 113,76 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. vrijdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101900
De Orac C371 plafondlijst 18,5 x 5,8 x 200 cm is een prachtig gevormd verlichtingsprofiel uit de Luxxus serie. Dit type plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, heeft een mooie curve die LED-verlichting zowel naar boven als naar beneden kan laten schijnen. Deze plafondlijst heeft de bijnaam SHADE en is ontworpen door designer Ulf Moritz. Dit gracieus gevormde profiel is prachtig om sfeer in huis aan te brengen of iets moois aan de wand uit te lichten. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Purotouch® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden.

Combineer met verlichting
Het type C371 leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen. Dit type plafondlijst wordt ook up- and down lighter genoemd omdat deze op twee manieren kan worden toegepast.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering dat gemaakt is om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. De producten komen tot stand, doordat het materiaal onder hoge druk door een mal wordt geperst. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Purotouch® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5414433012403
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Ulf Moritz
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 2000
Hoogte 185
Diepte 58
Locatie: 31700