Orac C373 plafondlijst 8 x 5 x 200 cm

C373 lijst 8 x 5 cm
Prijs: € 74,32 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101920
De Orac C373 plafondlijst 8 x 5 x 200 cm is een modern verlichtingsprofiel met een subtiele uitstraling uit de Luxxus serie. Dit type plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, uit de ANTONIO collectie is enorm veelzijdig en ontworpen door de designer Ulf Moritz. Dit subtiel gevormde profiel is prachtig om sfeer in huis aan te brengen of iets moois aan de wand uit te lichten. Deze sierlijst kan zowel als wandlijst of vloerplint worden ingezet. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Purotouch® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden. Het type C373 is tevens verkrijgbaar als FLEX variant onder de naam Orac C373F plafondlijst 8 x 5 x 200 cm.

Combineer met verlichting
Het type C373 leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Luxxus Purotouch® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5414433014537
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Axxent
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 80
Diepte 50
Locatie: 30880

Gerelateerde artikelen