Orac C374 plafondlijst 18 x 5 x 200 cm

C374 lijst 18 x 5 cm
Prijs: € 128,39 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. woensdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101940
De Orac C374 plafondlijst 18 x 5 x 200 cm is een modern verlichtingsprofiel met een subtiele uitstraling uit de Axxent serie. Dit type plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, uit de ANTONIO collectie is enorm veelzijdig en ontworpen door de designer Ulf Moritz. Dit subtiel gevormde profiel is prachtig om sfeer in huis aan te brengen of iets moois aan de wand uit te lichten. Deze sierlijst kan zowel als wandlijst of vloerplint worden ingezet. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Duropolymer® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden. Het type C374 is tevens verkrijgbaar als FLEX variant onder de naam Orac C374F plafondlijst 18 x 5 x 200 cm.

Combineer met verlichting
Het type C374 leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Axxent serie van Orac
De Axxent serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Duropolymer®, een geëxtrudeerde en impactbestendige mix van polystyreen die het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Axxent serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Axxent Duropolymer® wandlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege Duropolymer®
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5414433014551
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Axxent
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 2000
Hoogte 180
Diepte 50
Locatie: 31650