Orac CX189F plafondlijst 2,7 x 2,7 x 200 cm

CX 189F FLEX lijst 2,7 x 2,7 cm
Prijs: € 59,94 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20100888
De Orac CX189F plafondlijst 2,7 x 2,7 x 200 cm is een compact profiel met strakke hoeken uit de Axxent serie. Het simplistische design van deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, is ontworpen door Orio Tonini en is bedoeld om te zorgen voor sfeerverlichting. Subtiel qua formaat, maar wel een plafondlijst die in combinatie met een led-strip impact weet te maken. Ideaal om toe te passen op ronde muren of andere gebogen oppervlakken. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Duropolymer® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden. Het type CX189F is tevens verkrijgbaar als non-flex variant onder de naam Orac CX189 plafondlijst 2,7 x 2,7 x 200 cm.

Combineer met verlichting
Het type CX189F leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen.

Axxent serie van Orac
De Axxent serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Duropolymer®, een geëxtrudeerde en impactbestendige mix van polystyreen die het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Axxent serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Let op: bij dit profiel dient te allen tijde aluminiumfolie of een aluminiumprofiel ter bescherming in de plafondlijst te worden gebruikt.

Waarom kiezen voor een Axxent Duropolymer® plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege Duropolymer®
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Vormt mee met ronding wand
- Radius: R min = 90 cm
EAN code: 5414433018917
Stijl Glad
Serie Axxent
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Flexibel40
Grootte 0 tot 4cm0
Lengte 2000
Hoogte 27
Diepte 27
Locatie: 20045