NMC MA2 raam- en deurlijst 7 x 1,8 x 200 cm

MA2 Gevellijst 7 x 1,8 cm
Prijs: € 47,20 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00120090
De NMC MA2 raam- en deurlijst 7 x 1,8 x 200 cm uit de Domostyl serie is een prachtige trapsgewijze gevellijst geschikt voor om ramen en deuren. Deze gevellijst heeft een prachtig trapsgewijs profiel dat u kunt vinden op monumentale panden toen ambacht nog de standaard was. De harde lijnen en het trapsgewijze profiel, maakt dit een verfraaiing voor ieder gebouw. Deze gevellijst is uitermate geschikt voor buitentoepassingen en weet een waar statement te maken. Pas deze raam- en deurlijst los toe of combineer deze met de mooie gevelhoekstenen en gevelsluitstenen voor een mooi geheel. Dit type geveldecoratie is extra stootvast en weerbestendig doordat deze is gemaakt van polyurethaan dat is versterkt met PVC. Voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden.

Geveldecoratie in al zijn pracht
De raamlijsten en deurlijsten uit de Domostyl serie zijn prachtige elementen die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. De hoge kwaliteit en duurzaamheid, maakt ze perfect geschikt voor buitengevels. Pas deze gevellijsten los toe of combineer deze met gevelhoekstenen, gevelsluitstenen of gevellijsten voor de mooiste creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en het eindresultaat is gegarandeerd prachtig.

Domostyl serie van Noel Marquet
De Domostyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit deurlijsten en raamlijsten, gevellijsten, vensterbanken, frontons en hoekstenen die perfect geschikt zijn voor buiten ter verfraaiing van uw woning of winkel. Vormgegeven middels een spuitgietproces en versterkt met PVC, onderscheiden de producten zich van de andere series qua weerbestendigheid en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde elementen, allen met een structuur dat het laat lijken op echt steen. De producten uit de Domostyl serie zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens uitermate geschikt voor gebruik buiten. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Domostyl raam- en deurlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar buiten en in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU) versterkt met PVC
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met andere Domostyl profielen
- Geveldecoratie voor ieder type gebouw
EAN code: 5412938840224
Type Gevellijsten9false9
Stijl Glad
Serie Domostyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 4 tot 9 cm4
Lengte 2000
Hoogte 70
Diepte 18
Locatie: 99999

Gerelateerde artikelen