NMC MA20 gevellijst 18 x 3,5 x 200 cm

MA20 Gevellijst 18 x 3,5 cm
Prijs: € 161,92 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00120180
De NMC MA20 gevellijst 18 x 3,5 x 200 cm uit de Domostyl serie is een strak vormgegeven gevellijst met een mooie rechte bewerking geschikt voor om ramen en deuren. Deze gevellijst is recht toe recht aan en daardoor een zeer strakke en mooie verfraaiing voor ieder gebouw. Het type MA20 is een slag groter en dikker dan de NMC MA21 gevellijst 12 x 2,5 x 200 cm Deze gevellijst is uitermate geschikt voor buitentoepassingen en weet een waar statement te maken. Pas deze raam- en deurlijst los toe of combineer deze met de mooie gevelhoekstenen en gevelsluitstenen voor een mooi geheel. Dit type geveldecoratie is extra stootvast en weerbestendig doordat deze is gemaakt van polyurethaan dat is versterkt met PVC. Voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden.

Geveldecoratie in al zijn pracht
De gevellijsten uit de Domostyl serie zijn prachtige elementen die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. De hoge kwaliteit en duurzaamheid, maakt ze perfect geschikt voor buitengevels. Pas deze gevellijsten los toe of combineer deze met gevelhoekstenen en/of gevelsluitstenen voor de mooiste creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en het eindresultaat is gegarandeerd prachtig.

Domostyl serie van Noel Marquet
De Domostyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit deurlijsten en raamlijsten, gevellijsten, vensterbanken, frontons en hoekstenen die perfect geschikt zijn voor buiten ter verfraaiing van uw woning of winkel. Vormgegeven middels een spuitgietproces en versterkt met PVC, onderscheiden de producten zich van de andere series qua weerbestendigheid en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde elementen, allen met een structuur dat het laat lijken op echt steen. De producten uit de Domostyl serie zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens uitermate geschikt voor gebruik buiten. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Domostyl gevellijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar buiten en in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU) versterkt met PVC
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met andere Domostyl profielen
- Geveldecoratie voor ieder type gebouw
EAN code: 5412938840408
Type Gevellijsten9false9
Stijl Glad
Serie Domostyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polymeer
Hardheid Hardst (plafond, muur en plint)30
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 2000
Hoogte 180
Diepte 35
Locatie: 99999

Gerelateerde artikelen

logo_swds

Contact

SWDS bv
Kouwe hoek 16
2741 PX Waddinxveen
Telefoon 0182 769 234
bgg: 06 151 242 39
info@swds.nl