Mardom Decor QR005 rozet 60 x 60 cm

QR005 Rozet 60 x 60 cm
Prijs: € 180,20 per stuk incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 5
Voor 14:30 besteld, morgen in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Neem contact op voor de levertijd
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

ch40105200
Let op: dit artikel is uit het assortiment, op=op

De Mardom Decor QR005 rozet 60 x 60 cm is een strak vormgegeven vierkante rozet die zweeft aan het plafond of de wand. Het grote gladde vlak maakt het enorm modern en door de afstand tussen het rozet en het oppervlak, kan deze perfect gecombineerd worden met LED-verlichting aan de onderzijde. Gemaakt van Profoam®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Voorzien van een hoogwaardige primer wat het gemakkelijk maakt om dit rozet af te werken is met ieder type lak. Geef het een strak witte kleur of schilder deze in de kleur van uw wens. Liever een ronde versie? Kies dan de Mardom Decor QR002 rozet ø60 cm.

De veelzijdige rozet
Het leuke van de Mardom Decor rozetten is dat deze niet alleen tegen het plafond bevestigd kunnen worden, maar ook aan de wand. Door deze los te gebruiken of een combinatie van meerdere, creëert u een combinatie zoals dit in geen enkel ander interieur te zien is. De combinatie met verlichting, maakt hem nog specialer.

De unieke producten van Mardom Decor
Mardom Decor is het merk voor de strakste en meest moderne toepassingen voor in huis. Schitterende plinten, wandlijsten, plafondlijsten, maar ook rozetten en sierelementen. Deze sierlijsten en sierelementen zijn licht, voorbehandeld met een primer en gemakkelijk te verwerken. De rozetten van Mardom Decor zijn gemaakt gemaakt van Profoam®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Voor toepassingen in keukens en badkamers, dienen deze wel vooraf te zijn afgewerkt. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (ORAC). Werk af met elk type verf.

Waarom een Mardom Decor Profoam® rozet?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Voorgeschilderd en overschilderbaar
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Te combineren met verlichting
EAN code: 5901694452982
Type Rozetten4true4
Stijl Glad
Merk Mardon decor
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 60 cm en groter60
Lengte 600
Hoogte 30
Diepte 600
Locatie: MARLON