NMC Z11 plafondlijst 14,8 x 6,9 x 200 cm

Z11 lijst 14,8 x 6,9 cm
Prijs: € 97,80 € 83,13 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 15
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH00100071
De NMC Z11 plafondlijst 14,8 x 6,9 x 200 cm is een prachtig hoge plafondlijst uit de Arstyl serie van Noel Marquet en komt qua design overeen met de NMC Z12 wandlijst 12,5 x 1,4 cm. Een plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, die door zijn hoogte opvalt in iedere ruimte en ook direct een statement weet te maken. Zijn imposante formaat in combinatie met de prachtige sierlijke bewerking, maakt het een eyecatcher in ieder interieur. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van polyurethaan en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze sierlijst mooi afgewerkt kan worden. Laat deze opvallen door hem een kleur te geven of schilder hem strak wit om hem op te laten gaan in iedere ruimte.

Combineer met schilderij ophangsysteem
De combinatie van een schilderij, of andere wanddecoratie, met een plafondlijst is vaak prachtig om te zien. Het design van deze plafondlijst maakt het mogelijk om deze te combineren met de Deco Rail ophangsysteem. Van subtiel wegwerken van de schilderijlijst tot een ware statement in ieder interieur.

Arstyl serie van Noel Marquet
De Arstyl serie van Noel Marquet bestaat uit topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, rozetten en wandpanelen die tegen een stootje kunnen. Vormgegeven middels een spuitgietproces, onderscheiden de producten zich van de andere series qua uitstraling en stootvastheid. Van strak vormgegeven profielen tot aan gedetailleerde bloemmotieven. De sierlijsten, rozetten en wandpanelen zijn gemaakt van polyurethaan (PU) van een hoge densiteit dat scherpe details mogelijk maakt en tevens voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Voorzien van een primer, laten deze producten zich gemakkelijk afwerken met elk soort verf. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Adefix (NMC) en Decofix (Orac).

Waarom kiezen voor een Arstyl plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoogwaardig polyurethaan (PU)
- Voorgeschilderd en stootvast
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5412938523738
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Met motief
Serie Arstyl
Merk NMCfalse
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 2000
Hoogte 148
Diepte 69
Locatie: 31450

Gerelateerde artikelen