Orac C391 plafondlijst 6 x 16 x 200 cm

C391 lijst 6 x 16 cm
Prijs: € 81,30 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. dinsdag in huis
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101707
De Orac C391 plafondlijst 6 x 16 x 200 cm is een mooie plafondlijst met laag trapsgewijs profiel uit de Luxxus serie. De zeer strakke lijnen van deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, geeft het een uiterst moderne look. Afkomstig uit de STEPS collectie en ontworpen door Orio Tonini. Het type C391 is de kleinere variant van het type C392. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Purotouch® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden.

De perfecte afwerking
Kunst of wanddecoraties aan de wand in combinatie met een stijlvolle plafondlijst is op zijn mooist wanneer dit onopvallend wordt toegepast. Deze plafondlijst leent zich hier perfect voor en is dan ook gemakkelijk te combineren met het schilderij ophangsysteem Deco Rail wit 200 cm. Ook is deze wandlijst perfect om gordijnrails mee weg te werken of om sfeerverlichting toe te passen aan het plafond. Hiermee maakt u uw interieur pas echt helemaal af.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Purotouch® STEPS plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
- Combineer met verlichting
- Werk gordijnrails netjes weg
EAN code: 5414433015879
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 2000
Hoogte 60
Diepte 160
Locatie: 31530

Gerelateerde artikelen