Orac C392 plafondlijst 19 x 10 x 200 cm

C392 lijst 19 x 10 cm
Prijs: € 110,02 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. donderdag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101708
De Orac C392 plafondlijst 19 x 10 x 200 cm is een mooie plafondlijst met laag trapsgewijs profiel uit de Luxxus serie. De zeer strakke lijnen van deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, geeft het een uiterst moderne look. Deze plafondlijst kan met zijn lange zijde aan zowel de muur als de wand. U bepaalt dus zelf wat u het mooiste vindt. Afkomstig uit de STEPS collectie en ontworpen door Orio Tonini. Het type C392 is de grotere variant van het type C391. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Purotouch® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden.

Te combineren met schilderij ophangsysteem
Kunst of wanddecoraties aan de wand in combinatie met een stijlvolle plafondlijst is op zijn mooist wanneer dit onopvallend wordt toegepast. Deze plafondlijst leent zich hier perfect voor en is dan ook gemakkelijk te combineren met het schilderij ophangsysteem Deco Rail wit 200 cm. Hiermee maakt u uw interieur pas echt helemaal af.

Luxxus serie van Orac
De Luxxus serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Purotouch®, een kwalitatief polyurethaan dat het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Luxxus serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Purotouch® STEPS plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met schilderij ophangsysteem
EAN code: 5414433016104
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1
Stijl Glad
Serie Luxxus
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 15 tot 60 cm15
Lengte 2000
Hoogte 190
Diepte 100
Locatie: 31720

Gerelateerde artikelen