Orac C394 plafondlijst 3,1 x 9,5 x 200 cm

C394 lijst 3,1 x 9,5 cm
Prijs: € 52,47 per 2 meter incl. BTW
Voorraad
Magazijn Waddinxveen: 4
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Magazijn België: Meer dan 100
Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden
Moet het sneller? Bel ons op!
Aantal

CH20101960
De Orac C394 plafondlijst 3,1 x 9,5 x 200 cm uit de Axxent serie is een mooie plafondlijst met een enkele trap profiel. De zeer strakke lijnen van deze plafondlijst, ook wel kroonlijst genoemd, geeft het een uiterst moderne look. Deze plafondlijst kan met zijn lange zijde aan zowel de muur als de wand. U bepaalt dus zelf wat u het mooiste vindt. Afkomstig uit de STEPS collectie en ontworpen door Orio Tonini. De speciale vormgeving combineert strak design met de mogelijkheid om LED-verlichting toe te passen. Het type C394 is de kleinere variant van het type C395. Extra stootvast doordat deze is gemaakt van Duropolymer® en voorzien van een hoogwaardige primer zodat deze mooi afgewerkt kan worden.

De ideale afwerking
Het type C394 leent zich perfect om te gebruiken in combinatie met verlichting. Plaats de plafondlijst iets lager dan het plafond zelf waardoor het een wandlijst wordt, en breng aan de bovenzijde verlichting aan. Zo schijnt dit prachtig op uw plafond of breng deze verticaal aan om op de wand zelf te schijnen. Ook is deze wandlijst perfect om gordijnrails mee weg te werken of om sfeerverlichting toe te passen aan het plafond. Hiermee maakt u uw interieur pas echt helemaal af.

Axxent serie van Orac
De Axxent serie van Orac bevat topkwaliteit plafondlijsten, wandlijsten, plinten en zelfs lambrisering die gemaakt zijn om langdurig mee te gaan. Ideaal om toe te passen op plekken waar de lijst stootvast moet zijn. Gemaakt van Duropolymer®, een kwalitatief polyurethaan die het zijn enorm hoge densiteit geeft. Van strak vormgegeven tot prachtige bewerkingen. De Axxent serie is watervast en standaard voorzien van een primer. Perfect geschikt om, wanneer deze zijn afgewerkt, toe te passen in ruimtes als badkamers en keukens. Monteer en werk het geheel gemakkelijk af met de lijmen van Decofix (Orac) en Adefix (NMC).

Waarom kiezen voor een Duropolymer® STEPS plafondlijst?
- Makkelijk verwerkbaar
- Toepasbaar in vochtige ruimtes
- Hoge dichtheid vanwege hoogwaardig polyurethaan
- Voorgeschilderd en extreem stootvast
- Te combineren met verlichting
- Werkt gordijnrails netjes weg
EAN code: 5414433018184
Decorail DecorailGeschiktfalse70
Type Plafondlijsten1true1, Verlichtingsprofielen5false5
Stijl Glad
Serie Axxent
Merk Orac
Materiaal Polyurethaan
Hardheid Harder (plafond en muur)20
Grootte 9 tot 15 cm9
Lengte 2000
Hoogte 31
Diepte 95
Locatie: 20625

Gerelateerde artikelen